|
| Ziadost o vstup - Pristpowa | |
| | Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Ziadost o vstup - Pristpowa Št 30 jún 2011, 22:07 | |
| Nick postavy: Pristpowa (80) Class: Priest Profese : Jwc (450) Minning (450) Talent : Disco/Holy Talent Strom : http://wow335.gamestool.net/priestt.php?0533003100000000000000000000005050232302152530305301051000000000000000000000000000Alti : 74/paladin/Caskaa 73/druid/Taladors 43 - expim/schaman/Schami Vek : 15 Latence : S tym nemam problemy... maximalne ked nieco stahujem ale to v raidoch vzdy stopnem TS3 : Mam,mikrofon taky... v tom problem nevidim. Pve skusenosti : Znam taktiky na icc bossov .. bol som icc az po profesora.Kazde rano idem RHC cez Df.Myslim ze budem pre guild prinosom. Pve gs : 5.6K + pred dlhsou dobou som to pocital. Mam ale wf weapony + chest wf a 1 doplnok ktori je lepsi nez pve... Info o classe : Kde?Od kamosu na offiku. Predchozi guilda : Council Trisfal,odesel som proto,ze mi nevyhovoval tyzdenny cas na raidy a vznikol problem,nepotrebujem sa hadat tak som jednoducho odisiel. O sobe : Som aktivny,rad pomozem ked je ako,zapajam sa do guild chatu a guild aktivit,rad si necham poradit,ze co treba zlepsit co zmenit atd.
Naposledy upravil Petris023@gmail,com dňa Št 30 jún 2011, 22:39, celkom upravené 2 krát. |
| | | Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Št 30 jún 2011, 22:32 | |
| - Pristpowa napísal:
- Nick postavy: Pristpowa
je to vobec 80? Chýba kolko máš GS - Pristpowa napísal:
- Pve skusenosti : Taktiky znam.Icc som chodieval.
Trošku málo info o PVE skúsenostiach. Ak nechceš automatické protitak sem dopíš čo som ti poradil. A k tým pve skúsenostiam sem napíš dung a kolko zneho maš odraidované. Zatial skor proti | |
| | | DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Št 30 jún 2011, 22:54 | |
| - Petris023@gmail,com napísal:
Vek : 15 - funny,v prihlaske do ordo satanas si tvrdil ze mas 19. - dalej si tvrdil ze mas 5938 GS pve a priemerny ilvl 264... odrazu mas len 5.6k+? - a na tento nick sa mi neviaze ziadna dobra spomienka,ale neviem teraz urcit presne preco... - a nevlozil si tam screen z raidu viem,ze je priesta potreba,no nie za kazdu cenu, nechapem preco si podavas simultaneously dve prihlasky do guild a navyse v kazdej pises nieco ine... lož ma kratke nohy a btw..tvoja predchodzia guilda sa volala Concilium Tirisfal.. nie Council Trisfal za mna urcite proti | |
| | | Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Št 30 jún 2011, 23:38 | |
| No ja len tak stručne ktým talentom,kedže deumos sa tu asi neukáže a cl momentálne priesti nemajú.
-Bez healing focus nemáš čo robiť ani v hcčku >.< icc má veľa encountrov kde raid dostáva aoe dmg(teda aj ty ) čo spôsobuje pushback,bez toho talnetu castíš všetko o tretinu dlkšie:/ ->>> NUTNOSŤ
-Blessed Recovery - pvp talent,boss ťa necritne (ak aj hej tak si mrtvy rovno xD) takže nemáš šancu to vôbec mať niekedy zapnuté ->>2 úplne stratené TP
-Improved Healing -jediné dva spely ktoré používaš (teda dúfam že len tie používaš) a vzťahuje sa na ne talent,sú hymna a greater heal.Kedže priesti sú vačšinou určení na riad heal,nie na tankov,GH za fight použiješ len minimálne,pretože castiť ho na niekoho s 80%hp je zbytočný overheal, a castiť ho na niekoho s 20% hp dovoliť nemôžeš lebo hrozí že ten človek umrie.Hymna síce stojí mrte many a možno myslíš že sa to tam odrazí,ale kedže máš Inner focus,požíva sa to cez macro s hymnou. Podla mňa ->> 3 úplne strarené TP
-Blessed resilience - ďalší pvp talent,3% critu sú síce fajn ale podla mojho názoru sa tie TP dajú aj lepšie využiť. ->> 3 stratené TP
-Empowered renew - osobne preferujem 1/3 (vačši priesti v guilde majú ale 3/3) 0/3 je však fail,renew je velmi dobrý spel,v podstate jediná hotka u priesta,je dosť možné že to vôbec nepužívať kedže ani hore v tom nemáš talenty takže neviem,ale tým že tam máš aspoň ten 1/3 dostávaš direct heal,síce velmi malý (ono je tosux aj s 3/3 podľa mňa) ale pointa je v tom že už ti to môže critnúť,a tým aktivovať Surge/Concetration takže.. treba mať
-Silent resolve-redukcia threatu je fajn ale v dnešnej dobe máme huntov a rogunov takže s agrom problém nieje,straténé 3 TP
Nechápem prečo si tie talenty nepozrete u niekoho kto ich tam má dobre a aspoň neokopírujete >.<
Tu je ten problém že pokial niekto nemá ani snahu sa niekoho spýtať čo a ako,pochybujem že bude mať nejakú snahu sa zlepšovať,čo presnáš určite nieje prínos ako tvrdíš.
Sám som vravel že nieje dobré každého odpciecť,pretože potom nám tu vážne chýbajú ludia,ale bohužial teraz som proti, -> uváž trošku talenty,poriadnejšie rozpíš prihlášku,naštuduj si otom trošku,popýtaj sa ludí čo do toho vidia,a reku skús to o mesiac,možno ti dáme šancu na test
| |
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Št 30 jún 2011, 23:47 | |
| no lamer,problem je v tom,ze podla toho co som sa docitala u ordo tak on ma tu postavu mesiac max 2 -> fail no.2 ze si podavas prihlasku do (top ) pve guildy a hras za tu postavu tak kratko? proste zle zle zle vsetko, holy/disco priesta sice fakt treba ale nie za kazdu cenu takze tohto urcite nie | |
| | | Reveal Hero
Počet príspevkov : 379 Join date : 29.07.2010 Age : 30 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Pi 01 júl 2011, 01:27 | |
| - Petris023@gmail,com napísal:
- Vek : 15
- Desmiana napísal:
- - funny,v prihlaske do ordo satanas si tvrdil ze mas 19.
Vieš dobre že nejde vždy len o vek. Vek je len orientačný. Len aby nedošiel niekto na TS ako Drako. Ja keď som došiel do gildy som mal tiež len 15 a tri mesiace približne. A vidiš som tu:D | |
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Pi 01 júl 2011, 03:19 | |
| Ale mne nejde o to cislo ale o to ze si vymysla o sebe a klame.. | |
| | | Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa Ut 05 júl 2011, 03:09 | |
| Tych 5 pointov v pvp talentoch robi svoje, o renew by sa dalo diskutovat, ale celkovo Lamer nieco hovori . Anyway, kedze v svojej prihlaske hovori nepravdy protiNeviem ci je tych priestov fakt tak malo, ked som sa nedostal do raidu ani ja pred 2weeks.. To Lamer- been on holiday | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Ziadost o vstup - Pristpowa | |
| |
| | | | Ziadost o vstup - Pristpowa | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |