| Burny UI | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Burny UI Ne 26 jún 2011, 09:03 | |
| Ak nekoho zajima moje UI tak sem davam ten hajzel pod power auras po combate zmizi |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Burny UI Ne 26 jún 2011, 09:43 | |
| FUHA tak tomu hovorim plna lista spellov to sa v tom vyznas ze kde co mas? to ja na spelly pouzivam listu 3x5 only spelly co najcastejsie pouzivam | |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Burny UI Ne 26 jún 2011, 10:52 | |
| zebi dalsi cliker ? | |
|
| |
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| |
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Burny UI Ne 26 jún 2011, 13:32 | |
| - Desmiana napísal:
- heector napísal:
- zebi dalsi cliker ?
nechapem co mas stale proti klikaniu! niekto dokaze byt top a klikat a niekto moze mat sto bindov a aj tak byt lamka s tim sice castecne souhlasim, ale pak tam ty bindy ma jen na oko jinak urcite ne, pokud s bindama umis dobre hrat.. "kliker" = failer a to uz zakonite, logicky neni mozny stihat slozitejsiho bosse na 100%, proto klikeri milujou na profesorovi "Malleable Goo", teda pokud nenaklikavas vsechno poslepu a se stejnou rychlosti jako ja klikam(k tomu jinak klobouk dolu) samozrejme je to videt i na dmgy na vsech bossech, kde jen nestojis, takze zaverem stejny eq, stejny schopnosti --> kliker vs. binder --> kliker nema narok kazdej zacinal na klikani, takze mi snad da kazdej binder, i ten horsi, za pravdu jinak nic proti klikani nemam, kazdej at si hraje jak nejlip umi, ale tohle je holt fakt musel jsem uz reagovat na magistru desmu "o klikani" OT | |
|
| |
Pats Hero
Počet príspevkov : 294 Join date : 31.07.2010
| Predmet: Re: Burny UI Po 27 jún 2011, 02:28 | |
| ogmos des: you got served! xD inak UI nic moc | |
|
| |
| Predmet: Re: Burny UI Po 27 jún 2011, 02:47 | |
| akoze nechcem sa zas vracat k tejto offtopic teme klikania,len ma vytaca ked na to furt kazdy nadava a pritom ja v tom rozdiel nevidim,iba je to pohodlnejsie a pri frekvencii s akou som poslednu dobu menila uicku,addony a vseobecne vsetko co suvisi s wowom tak kebyze si to musim furt bindovat,kazdy spell.. aj tak tam mas 1s GCD tak je jedno ci posunies prst na klavesnici alebo kurzor na mysi.. ja sa uz na listu spellov moc nekukam kedze to takto hram 2 roky tak nejaku tu techniku uz mam zmaklu a jedine bindy ktore mam je na dispell,na fear a na take kraviny.. ale napriklad na shamovi mam vsetky heal spelly nabindovane ak vas to potesi no stop flame,sorry burny, nudne UI tak aspon podnietiva diskusia a pats read your wall on fb.. :/ ! ty sa tiez ozves len ked mi niekto nalozi.. | |
|
| |
Pats Hero
| Predmet: Re: Burny UI Po 27 jún 2011, 03:28 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Burny UI Po 27 jún 2011, 09:01 | |
| ja nejsem kliker jezis ja mam bidy schovane |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Burny UI Po 27 jún 2011, 21:16 | |
| jak si ich schoval ? ja by som to mozno tiez rad spravil tie "ciselka a pismenka" tam dost spatia |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Burny UI Ut 28 jún 2011, 00:21 | |
| - naco sluzi ten podivny duplikovany bar vlavo od OMEN-u? - naco mas 2 hearthstony vedla seba na bare? - naco mas 2 drain souly vedla seba na bare? - naco mas 2x na baroch elixir of WATER WALKING? - naco mas drain mana na bare? - naco mas ritual of doom na bare? - naco je tam ten malicky bar napravo "MBF 3.0.9" ? - preco nemas pet target bar? - preco mas fire shield na autocaste? - preco mas phase shift na autocaste? ZHRNUTIE: - velky bordel na baroch, urob si poriadok - nepouzivaj fire shield na autocast - imp moze stracat dps ked sa snazi to castit na hracov miesto strielania fireboltu - nepouzivaj phase shift na autocast - v raide prichadzas o vela SP cez talent demonic knowledge, kedze imp nemoze dostat buffy ktore mu pridaju staminu a intelekt | |
|
| |
Quintas Hero
Počet príspevkov : 355 Join date : 18.04.2011 Age : 41 Bydlisko : Liberec
| Predmet: Re: Burny UI Ut 28 jún 2011, 00:42 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Burny UI Ut 28 jún 2011, 04:19 | |
| - zastaph napísal:
- - naco sluzi ten podivny duplikovany bar vlavo od OMEN-u?
- naco mas 2 hearthstony vedla seba na bare? - naco mas 2 drain souly vedla seba na bare? - naco mas 2x na baroch elixir of WATER WALKING? - naco mas drain mana na bare? - naco mas ritual of doom na bare? - naco je tam ten malicky bar napravo "MBF 3.0.9" ? - preco nemas pet target bar? - preco mas fire shield na autocaste? - preco mas phase shift na autocaste?
ZHRNUTIE: - velky bordel na baroch, urob si poriadok - nepouzivaj fire shield na autocast - imp moze stracat dps ked sa snazi to castit na hracov miesto strielania fireboltu - nepouzivaj phase shift na autocast - v raide prichadzas o vela SP cez talent demonic knowledge, kedze imp nemoze dostat buffy ktore mu pridaju staminu a intelekt ten podivny bar je addon abych lepsi videl CD 2x mam veci abych je nemusel hledat drain mana je super! ten malicky bar obsahuje vsechny miniikonky celkove ten bar mam zapneny blbostma aby nebyl tak prazdny a ostatni chyby sem uz napravil |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Burny UI Ut 28 jún 2011, 04:26 | |
| |
|
| |
heector Veteran
Počet príspevkov : 166 Join date : 24.07.2010 Age : 32 Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Burny UI St 29 jún 2011, 11:18 | |
| mno a ja som bol v tom ze warlockovi staci na uhranie svojej clasi 4 speli no kukam ze too ma ovela viac | |
|
| |
Pats Hero
| |
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Burny UI St 29 jún 2011, 21:25 | |
| Jak sa ty opovazujes tu pisat , na ucte nemam stale prostriedky a ty takto hej ??? | |
|
| |
Pats Hero
| Predmet: Re: Burny UI So 02 júl 2011, 04:05 | |
| - Alpacinosvk napísal:
- Jak sa ty opovazujes tu pisat , na ucte nemam stale prostriedky a ty takto hej ???
s kym kavu miesas zasran? XD sak mas na mna acc pass si ujeb daco.. xD ale nevyrabuj ma uplne | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Burny UI | |
| |
|
| |
| Burny UI | |
|