Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

prihlaška Cvrkina

Goto down 
+5
romantank
Alpacinosvk
Camelko
Pikóó
DESMiANA
9 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 04:58

Zdravím.

1.Nick Cvrkina
2.Arcane mag,off spec nemam
3.Gs 5350pve
4.strom
http://wow335.gamestool.net/maget.php?03500500310033015332310251532100000000000000000000000000003033010010000000000000000000
5.priemenrne fps mam tak 30,s tim nemam problemy
6.tu je screen ---- http://www.uloz.to/9468925/wowscrnshot-062311-173905-jpg
7. 21
8.Raid time mi vyhovuje,vikendy mam voľné takže to by problém nebol.TS3 mám a viem ho používať,žiaľbohu nemám funkčný microfon :-/
9.TOC 10/25,ICC10/25 (v 25 som sa dostal iba po Lady,pretože v mojej guilde ľudia nevedeli čo je progress),TOGC 10/25...
10.Ano,som ochotný tvrdo progresovať,goldy niesu problém,veď to niesu real peniaze :DD
11.Moja bývalá guilda bola Sylwanas Legion.Prečo som odišiel ? Lebo niektorý ľudia to brali príliš vážne a zabúdali čo je to úcta ku kamarátom.A aj nevyhovujúci raid-time.Očakávam dobrú spoluprácu a kolektív,to je aj dovod prečo som si sem dal prihlášku...Žiaľ bohu,nepoznám nikoho z CHOL,kt. by sa za mna mohol zaručiť.
12. Niečo o mne ? Mám rád zábavu,trávu,ženy,futbal a spánok

Dúfam,že som Vám podal dostačujúce informácie,je už iba na vašom rohodnutí,či ma vezmete alebo nie :-) Z láskou Michal
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 05:35

na test za
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

Počet príspevkov : 272

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 05:47

Ikdyž to GS je slabší, ale přídeš mě vcelku fajn a arcane mage se šikne test ZA.

edit: Si gnom aspoň ? Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 06:01

ee,human Razz
Návrat hore Goto down
Pikóó
Hero
Hero

Počet príspevkov : 272

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 06:05

cvrko napísal:
ee,human Razz
ok proti Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

Počet príspevkov : 159

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 07:41

GS sice nevyhovuju ale magov mame malo a teraz jak som si otvoril tvoju prihlasku neviem preco ale mam taky dobry pocit nie je nejak super vypisana ale pride mi to tak ze aspon na test by to u nas mohlo byt Very Happy druha vec je neviem jak to mas s talentami to posudi CL
a este by ma zaujimalo ake addonny pouzivas lebo na tom screene som nenasiel ziadny dufamze mas aspon ten zakladne tj dbm a mozno este nejake special addony pre maga Very Happy a samozrejme u nas budes potrebovat este epgp
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 11:46

PROTI tie poziadavky tam niesu pre srandu .
Návrat hore Goto down
romantank
Champion of Light
Champion of Light
romantank

Počet príspevkov : 1044

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 19:08

PROTI
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 206

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 19:18

5300gs je uz fakt low na to, ze polovica terajsieho ICC je farma a dalsich 2 s trosku lepsim raidom das tiez, PROTI
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 21:10

ako vidim vacsina je proti,tak mam smolu Smile ..Alpacino ale od teba by som to necakal,že zradíš Furčana Very Happy
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 22:01

WTF ? Very Happy Poznam ta ? Lebo tento nick mi nic nevravi ci v reale ta poznam ?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 22:06

a co prezyvka cvrko ? ta ti tiez nic nevravi ? ..ale pravdepodobne sa nepozname Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 22:34

nič to ľudkovia,ak náhodou zmeníte názor stačí napísať poštu bb
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyŠt 23 jún 2011, 23:52

no hej asi mas smolu musis skusit inde Smile cya
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

Počet príspevkov : 145

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyPi 24 jún 2011, 01:26

tady trva docela dlouho nez se lidi vyjadrej, musis vyckat na verdikt, navic 4 lidi nerozhodujou a uzavira to CL s oficirama, tak klid Very Happy

kolik mas presne pve hitu nebo hit ratingu?

EDIT:
sorry, nejak jsem prehlidnul relico romtank alpa a jejich vyjadreni
koukal jsem na ten link talent stromu, mozna by bylo dobry precist si, co jednotlivy talenty delaj, protoze, takhle do PVEcka fakt NE - vazne SPATNEJ VTIP, pokud v tom nebyl nejakej bug-anthoria-zamer
nejspis se v tom hrani PVEmaga moc neorientujes, ale ten Hit Rating by me stejne zajimal (muzes mi to napsat ingame) Razz
GS je znouzecnost, nevim co s tebou zamysleli Desmiana, Pikoo, Camelko, ale asi o magovi vedi stejne jak ty, troufam si tvrdit, ze oni min Very Happy

PROTI by CL - muzete uzavrit, jestli k tomu nekdo jeste neco nema
Návrat hore Goto down
Camelko
Veteran
Veteran
Camelko

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyPi 24 jún 2011, 03:19

ja som s nim nic nezamyslal len som mal vtedy dobru naladu Very Happy:D
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyPi 24 jún 2011, 03:47

ja som s nim tiez nic nezamyslala, len som ta chcela poškádliť ogmo a mala som dobru naladu Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyPi 24 jún 2011, 09:01

Zoberme ho ma peknu humanku Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Ogmos   prihlaška Cvrkina EmptyPi 24 jún 2011, 21:24

fajn,takže ked to CL zamitol aspon by mi vedel poradit kde mam chyby v talentoch ?
Návrat hore Goto down
fanta
Nováčik
fanta

Počet príspevkov : 34

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyNe 26 jún 2011, 01:16

V prvom rade by si mal hladat chyby v tvojom chovani v raide, je otrasne, nadavky do raidu, umyselny wipe raidu(jaraxxus 25, tyzden alebo 2 dozadu) atd.
Co sa tyka talentov prismatic cloak, slow ti je zbytocne do pve, zato nemas arcane subtlety, spell impact, incineration a pochybujem, ze mas tolko hitu aby si mohol dovolit len 1 talent v precision.
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

Počet príspevkov : 145

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina EmptyNe 26 jún 2011, 01:37

fanta napísal:
V prvom rade by si mal hladat chyby v tvojom chovani v raide, je otrasne, nadavky do raidu, umyselny wipe raidu(jaraxxus 25, tyzden alebo 2 dozadu) atd.
Co sa tyka talentov prismatic cloak, slow ti je zbytocne do pve, zato nemas arcane subtlety, spell impact, incineration a pochybujem, ze mas tolko hitu aby si mohol dovolit len 1 talent v precision.

spravne fanta, ikdyz rekl bych, ze tenhle typek moc hit neresi Smile jeste talent na wardy misto toho critu na frost spelly,

myslim, ze uz to LOCKnete, na dalsi otazky muzeme odpovidat ingame
Návrat hore Goto down
Sponsored content

prihlaška Cvrkina Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaška Cvrkina   prihlaška Cvrkina Empty

Návrat hore Goto down

prihlaška Cvrkina
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: