Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Hixo - resto/encha shaman

Goto down 
+9
heector
Zolik
Eddward
Ogmos
Pats
DESMiANA
Thut
Alpacinosvk
blinkme
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptySo 18 jún 2011, 00:44

... relico ma asi nejakou dovolenku jak tak koukam O.o Very Happy
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 206

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptySo 18 jún 2011, 03:04

Ne, len Relicovi sa buguje obcas forum a nevidi nove veci Very Happy, no main raid s restakmi full - bez sance, druhy raid 1 resto shaman, raid leader povedal, ze 1 by aj bral. Takze hm ja som aj ZA, ale chcem ta vidiet healovat, bez to neprejdes u mna Smile Ci nehealujes stylom spam chain, ale vies rozmyslat kedy HW, kedy LHW a tak , ak chapes ...hm 18,30 idem moj ICC 10, ak budes mat cas a mne niekto vypadne zoberem ta na test, ozvi sa (Relico)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptySo 18 jún 2011, 06:36

cau, sory, dnes cas nemam.. kdyby se slo neco zitra odpoledne nebo navecer tak bych sel Smile
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptySo 18 jún 2011, 07:21

asi som to trochu zle napisal, ono ten raid (icc 10) je v nedelu 18,30, tak tu skus byt a uvidime....az teraz som si vsimol tie staty, haste pohoda, aj ked mne pre mna haste nikdy neni dost Very Happy a regen hm nedochadza ti mana pri full brutal overheale ? (napr. Prof 25), ale to je jedno, to ja sa len tak pytam Smile, resto shamana nam treba, tak ak mi ukazes, ze sa orientujes a ne len spam chainu neni o com
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptySo 18 jún 2011, 08:23

s manou problem nemam..ten trinkac se da pouzit parkrat za kombat a pak jeste manatide..dystak nakej potion:D nevim..mana mi proste nedochazi Smile

+ s buffama v raide mam regen mozna i o pulku vetsi, mozna vic..

a zitra se pokusim bejt online..
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 03:00

ok tak na 90% online budu..
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 07:07

Nepresiel si sry (posudzujem to co som videl na teste, icc 10 nasa parta)
-talenty odveci, Focused Ming -pvp talent....
-chybala asi polovica enchantov, boty, shouldre, chest ....
-gemy na intel hm, ano je z toho heal, ale 2-3 gemy na 20intel, su podla mna nanic
-k healovaniu, spam chainu na 1 cloveka.... pred bossom si pozri raid, kto je melee, kto ranged a kde kto stoji, neefektivny healing
-healoval sice s kathiou, ale jeho heal bol ..Hixo * 2,5 = Kathia, trosku moc sry

Po teste PROTI
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 10:42

no.. dobre.. uznavam ze to bylo na PICU ale.. k necemu bych vysvetleni mel..(napriklad to ze se mati vratila po mesici z NYC a chodila mi do pokoje a bavila se semnou.. u wowka.. = mati nasrana protoze hraju wow a nebavim se sni jenze ten raid byl pro me docela dulezitej takze sem byl otocenej na ni a spamoval chain..vim, mohl by to rict kazdej, vemte si to jak chcete..) to je ale fuk..

v podstate to bylo tak ze kdyz mi to vyjde u CHOL tak budu hrat, kdyz ne tak s wow skoncim.. takze se mejte, postavy nejspis smazu.. cus
Návrat hore Goto down
Thut
Hero
Hero
Thut

Počet príspevkov : 262

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 11:09

Hixo napísal:
v podstate to bylo tak ze kdyz mi to vyjde u CHOL tak budu hrat, kdyz ne tak s wow skoncim.. takze se mejte, postavy nejspis smazu.. cus

1) Na citovy vydirani to tu asi neuhrajes.

2) Po tom nedelnim failu na 25 si stejne myslim ze bys ani nakonec nebyl potreba.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 11:29

ja nechci hrat na zadny citovy vidirani.. beru to tak jak to je.. proste mi to nevyslo Smile

nechci zadnou druhou sanci nebo tak neco..
Návrat hore Goto down
Langi
Hero
Hero
Langi

Počet príspevkov : 387

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 19:46

Hixo napísal:
ja nechci hrat na zadny citovy vidirani.. beru to tak jak to je.. proste mi to nevyslo Smile

nechci zadnou druhou sanci nebo tak neco..

Skor si prestuduj rozne stare fora o shamanovy kde onom pisu o crit/haste alias solo/raid healerovy aby si vedel pri akych prilezitostiach co pouzivat a aj talenty nastavit eqpu ktory zbieras
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyNe 19 jún 2011, 20:55

Hixo napísal:

jeeej,cukr v blede modrem.. Very Happy

ked si do tej postavy investoval cas... je skoda to mazat. radsej daj na langiho radu Smile
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 EmptyUt 21 jún 2011, 12:43

Tak skoda ze to nevyslo, maj sa pekne.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Hixo - resto/encha shaman   Hixo - resto/encha shaman - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Hixo - resto/encha shaman
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ele Shaman?:D
» Shaman Resto
» Sypho - R shaman
» Resto shaman - Haluzator
» Andiron Elemental Shaman

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: