| Hixo - resto/encha shaman | |
|
+9heector Zolik Eddward Ogmos Pats DESMiANA Thut Alpacinosvk blinkme 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman So 18 jún 2011, 00:44 | |
| ... relico ma asi nejakou dovolenku jak tak koukam O.o |
|
| |
Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman So 18 jún 2011, 03:04 | |
| Ne, len Relicovi sa buguje obcas forum a nevidi nove veci , no main raid s restakmi full - bez sance, druhy raid 1 resto shaman, raid leader povedal, ze 1 by aj bral. Takze hm ja som aj ZA, ale chcem ta vidiet healovat, bez to neprejdes u mna Ci nehealujes stylom spam chain, ale vies rozmyslat kedy HW, kedy LHW a tak , ak chapes ...hm 18,30 idem moj ICC 10, ak budes mat cas a mne niekto vypadne zoberem ta na test, ozvi sa (Relico) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman So 18 jún 2011, 06:36 | |
| cau, sory, dnes cas nemam.. kdyby se slo neco zitra odpoledne nebo navecer tak bych sel |
|
| |
Relico Veteran
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman So 18 jún 2011, 07:21 | |
| asi som to trochu zle napisal, ono ten raid (icc 10) je v nedelu 18,30, tak tu skus byt a uvidime....az teraz som si vsimol tie staty, haste pohoda, aj ked mne pre mna haste nikdy neni dost a regen hm nedochadza ti mana pri full brutal overheale ? (napr. Prof 25), ale to je jedno, to ja sa len tak pytam , resto shamana nam treba, tak ak mi ukazes, ze sa orientujes a ne len spam chainu neni o com | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman So 18 jún 2011, 08:23 | |
| s manou problem nemam..ten trinkac se da pouzit parkrat za kombat a pak jeste manatide..dystak nakej potion:D nevim..mana mi proste nedochazi + s buffama v raide mam regen mozna i o pulku vetsi, mozna vic.. a zitra se pokusim bejt online.. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 03:00 | |
| ok tak na 90% online budu.. |
|
| |
Relico Veteran
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 07:07 | |
| Nepresiel si sry (posudzujem to co som videl na teste, icc 10 nasa parta) -talenty odveci, Focused Ming -pvp talent.... -chybala asi polovica enchantov, boty, shouldre, chest .... -gemy na intel hm, ano je z toho heal, ale 2-3 gemy na 20intel, su podla mna nanic -k healovaniu, spam chainu na 1 cloveka.... pred bossom si pozri raid, kto je melee, kto ranged a kde kto stoji, neefektivny healing -healoval sice s kathiou, ale jeho heal bol ..Hixo * 2,5 = Kathia, trosku moc sry
Po teste PROTI | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 10:42 | |
| no.. dobre.. uznavam ze to bylo na PICU ale.. k necemu bych vysvetleni mel..(napriklad to ze se mati vratila po mesici z NYC a chodila mi do pokoje a bavila se semnou.. u wowka.. = mati nasrana protoze hraju wow a nebavim se sni jenze ten raid byl pro me docela dulezitej takze sem byl otocenej na ni a spamoval chain..vim, mohl by to rict kazdej, vemte si to jak chcete..) to je ale fuk..
v podstate to bylo tak ze kdyz mi to vyjde u CHOL tak budu hrat, kdyz ne tak s wow skoncim.. takze se mejte, postavy nejspis smazu.. cus |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 11:09 | |
| - Hixo napísal:
- v podstate to bylo tak ze kdyz mi to vyjde u CHOL tak budu hrat, kdyz ne tak s wow skoncim.. takze se mejte, postavy nejspis smazu.. cus
1) Na citovy vydirani to tu asi neuhrajes. 2) Po tom nedelnim failu na 25 si stejne myslim ze bys ani nakonec nebyl potreba. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 11:29 | |
| ja nechci hrat na zadny citovy vidirani.. beru to tak jak to je.. proste mi to nevyslo nechci zadnou druhou sanci nebo tak neco.. |
|
| |
Langi Hero
Počet príspevkov : 387 Join date : 21.03.2011
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 19:46 | |
| - Hixo napísal:
- ja nechci hrat na zadny citovy vidirani.. beru to tak jak to je.. proste mi to nevyslo
nechci zadnou druhou sanci nebo tak neco.. Skor si prestuduj rozne stare fora o shamanovy kde onom pisu o crit/haste alias solo/raid healerovy aby si vedel pri akych prilezitostiach co pouzivat a aj talenty nastavit eqpu ktory zbieras | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ne 19 jún 2011, 20:55 | |
| - Hixo napísal:
- v podstate to bylo tak ze kdyz mi to vyjde u CHOL tak budu hrat, kdyz ne tak s wow skoncim.. takze se mejte, postavy nejspis smazu.. cus
jeeej,cukr v blede modrem.. ked si do tej postavy investoval cas... je skoda to mazat. radsej daj na langiho radu | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman Ut 21 jún 2011, 12:43 | |
| Tak skoda ze to nevyslo, maj sa pekne. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hixo - resto/encha shaman | |
| |
|