| A Tribute to Immortality | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Pikóó Hero
Počet príspevkov : 272 Join date : 23.07.2010
| Predmet: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 00:43 | |
| Už se to tu kdysi i navrhovalo, ale nějak se nato zapomělo, napadlo, když už se nám nepovedl First Realm Insanity tak co tak zkusit A Tribute to Immortality ?? Sice je to jeden z nejtěžších PvE achivů, ale dat ho by bylo super, když už ne ten First realm ! Jediné co třeba tak dát TogC 25 na 50 pokusů a nikdo nesmí zemřít Složila by se ňejáká skill dobrá parta lidí, která by o to měla zájem to chodit Myslím, že dát to by bylo pro guildu velké + a počítam, že zarka bude taky za A mimichodem je zato tenhle krásnej koníkPS: Už se o tento achív snaži jedna nejmmenovaná guilda a to my ChoL se o to ani nepokusíme, ikdyž víme, že nato máme !edit: btw tento achiev može dat na serveru jen jednou jedna 25tka je to vlastne First realm též | |
|
| |
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 05:06 | |
| Ja si myslim ze by ste to mali dat bez problemov tak na 2-3 idcka...ak sa teda zidete v tej zostave v ktorej ste davali insanity,lebo tam ked som vas sledoval tak to nemalo chybu.Najvecsi problem tam su asi championi ,ale ked mate vsetci pvp gear tak by ste to mali prezit,a poslednu fazu u anuba mate vymakane. | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| |
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 06:16 | |
| ogmo spocitaj si kolko smrti mate tak pocas celeho togc v top zostave... ked som pozeral na steame tak som postrehol 2 | |
|
| |
Thut Hero
Počet príspevkov : 262 Join date : 07.08.2010 Age : 33 Bydlisko : staroBRNO
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 07:26 | |
| - Jarci napísal:
- ogmo spocitaj si kolko smrti mate tak pocas celeho togc v top zostave... ked som pozeral na steame tak som postrehol 2
3-4 umre na bile u cervu u jaraxxuse na ohne/cursy tak kolem 4 championi jsou kapitola sama pro sebe u valkyr prece neni potreba menit tu barvu.. a Anub? retriny/furryny delaji svoje pri addech Nerikam ze to je nerealny, jen te uvadim do obrazu. | |
|
| |
Jarci Admin
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 07:37 | |
| ako potrva to ale nie tak dlho ako progress instanity podla mna | |
|
| |
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 08:44 | |
| | |
|
| |
zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality So 11 jún 2011, 10:20 | |
| Bohuzial to nevidim realne. Championi su prilis tazki, nesedi nam ten typ bossa vobec. Museli by sme dostat ultra lahke kombo a este mat kopu lucku. Anub'araka ani nevieme vobec dat, nieto este aby nikto nezomrel. Ked uz niesu bugnute DK, nestihame ani na 1 zakopanie ako sme videli dnes. Beasts, Jaraxxus a Valkyrie problem nevidim.
Skor by som sa sustredil na Immortal aspon, ale necitim prilis velky zaujem. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: A Tribute to Immortality | |
| |
|
| |
| A Tribute to Immortality | |
|