Počet príspevkov : 256 Join date : 24.10.2010 Bydlisko : JMK
Predmet: Re: Comedy rock (Horkíže slíže) Pi 04 november 2011, 05:03
Ano někdo to nahrál na youtube.
Všem vřele doporučuji poslechnout, i přestože se jedná o black metal tak slova jsou dobře postřehnutelné. Potom se na uzeninu už nikdy stejným způsobem jak doteď nepodíváte
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
Predmet: Re: Comedy rock (Horkíže slíže) Pi 04 november 2011, 05:26
No jo Lord Morbivod ma dost good projekty. Inak neviem preco si dal ako comedy rock Trollech. Dobry black metal song a klasicky "very early Immortal" clip. Nekomercnym skupinam to postacuje; zober si takych Maniac Butcher. Jedna z mala skupin, ktorym ostal feeling 90tich rokov a nestratili nic na kvalite a klip je sladky bonus https://www.youtube.com/watch?v=_4yRIf9XLrU
Gem Hero
Predmet: Re: Comedy rock (Horkíže slíže) Pi 04 november 2011, 05:52
Já osobně tomuto žánru né zcela holduju (tím ho však nezatracuji), pokud tak spíš jen jednotlivinám než celku, ale tos asi poznal z mých ostatních postů na foru. Ale musíš přece jenom uznat, že banda borců pobíhajících v lese je poněkud vtipná kombinace. Netvrdím, žeby ostatní metalový žánry měli o něco víc smysluplnější klipy (viz. banda lidí v tílkách uprostřed blizardu), ale tak válení se v listí je trochu jiná classa...
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
Predmet: Re: Comedy rock (Horkíže slíže) Pi 04 november 2011, 06:27
Tak ono sa to aj nazyva tree-hugging metal obcas ale tak no..let's move on Dobry comedy metal/rock je cesky Necrocock, solovy projekt Tomasa Kohouta. Velmi dobra hudba a texty o znasilneniach, vrazdach, kremacii atd. Toto je fakt super clip, ale aj dost weird
Gem Hero
Predmet: Re: Comedy rock (Horkíže slíže) Ut 21 február 2012, 11:20
Vzpoměl jsem si na jedny vtipálky, o kterých mě říkal kamoš. Opravdu dobře parodií různé heavy metalové skupiny