|
| Ogmos UI | |
| | Autor | Správa |
---|
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Ogmos UI Po 30 máj 2011, 02:32 | |
| tak se s Vami taky podelim o svoje prenadherne "PURE-DIY" ui, at vidite na cem hraju neni to nic svetovyho, ale naprosto mi to vyhovuje, ikdyz na tech screenech neni uplne vsechno sepnuty, bindy bych az tolik necheckoval, do pvp to vypada lehce jinak napr. z pohledu sham, mozna nejaky pvp pridam pve - arcane mage - Gaderel - ui - icc25 trash po saurfangovi pve - aracne mage - Gaderel - ui - if dummy + focus kdyztak dejte vedet, co by jste pridali, zmenili a proc | |
| | | DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
| Predmet: Re: Ogmos UI Po 30 máj 2011, 03:58 | |
| pekne,jednoduche.. len neviem preco mas vytiahnutych aj petov,to ani ja za shamana myslim nemam (s hanbou priznavam ) ale inac je to pekne a obrovsky dmg meter mas,sak furt si prvy,staci ked mas prvych 5 miest vytiahnutych podla mna edit: a este sa chcem spytat ze to co za addon ti ukazuje to "2 hits,2crits" ? | |
| | | Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Ogmos UI Po 30 máj 2011, 04:53 | |
| Pekné ui,chválim,až na ten dmg meter mno,napríklad čo keď zakrýva moba ktorého potrebuješ dmgovať? potočíš kameru? zase prídeš o výhlad na druhú stranu,viď lady deathwhisper) pokial to máš nejak hiden/moved počas encountra v tom prípade v pohode,btw,tá gulička a tie kraviny nad postavou? power auras? máš k tomu nejaké textúry? sem snimimi) | |
| | | Pats Hero
Počet príspevkov : 294 Join date : 31.07.2010
| Predmet: Re: Ogmos UI Po 30 máj 2011, 05:23 | |
| presne take by som si spravil keby som mohol hrat na takom velkom rozliseni lepsie tak jednoduche UI som nevidel este xD - Desmiana napísal:
edit: a este sa chcem spytat ze to co za addon ti ukazuje to "2 hits,2crits" ? milk scrolling combat text ? | |
| | | Ogmos Veteran
| Predmet: Re: Ogmos UI Po 30 máj 2011, 13:36 | |
| ten RECOUNT jsem tu mel jen na ukazku, normalne ho mam takhle viditelnej a velkej jen mimo cmbt, kdyz ho mam viditelnej i pri cmbtu tak ho zmensuju a davam ho dolu vedle threat metru, presne aby se tam nepletl ty procy okolo postavy, jsou klasicky textury z POWER AURAS, trosku prenastaveny, aby to vypadalo nejak rozumne jinak k PETSframu mam ho, protoze buffuju i pety, ale vetsinou to delam globalnim intelem, ikdyz nevim presne jestli intel nejak vic boostne treba toho impa navic jako healer by si to mela mit, kdyz je demoPET obcas zasadnejsi nez nejakej hrac jak psal pats je to MIK SCROLLING BATTLE TEXT - navic by tam mel videt healing a ready cd nad barama, kde mam spelly btw jeste duration buff/debuff, ktery davam na target, jsou pod jeho ikonkou, ale to arcane nepotrebuje, je to videt u fire, myslim, ze ten xpearl docela v pohode zastoupi celej QUARTZ3, ikdyz to neni tak podrobny | |
| | | zastaph Champion of Light
Počet príspevkov : 1019 Join date : 23.07.2010 Age : 40 Bydlisko : Levice
| Predmet: Re: Ogmos UI Ut 31 máj 2011, 08:09 | |
| Velmi podobne mojmu UI. Zmenil by som texturu barov v XPerli, daj si FLAT ta tak nebije do oci, hento co mas je defaultna, ale mne sa nepaci, leskne sa prilis. Taktiez by som zmensil agro meter, staci ti vidiet tak max. 3 riadky, naco 10? | |
| | | Ogmos Veteran
| Predmet: Re: Ogmos UI St 01 jún 2011, 20:16 | |
| tu barvu bych mohl zmenit, mam tam tusim nejaky ten perl2, protoze jsem na to byl driv zvykly, ikdyz s tou celopastelovou to asi vypada lip ten threat metr jsem chtel mit vedle spell baru a kdybych ho mel uplne dole se 3 mistama tak bych ho poradne nevidel takze jsem ho vytahnul tak nejak aby tam zapadnul a byl co nejlip videt | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Ogmos UI | |
| |
| | | | Ogmos UI | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |