Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Ogmos UI

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

Počet príspevkov : 145

Ogmos UI                                  Empty
OdoslaťPredmet: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyPo 30 máj 2011, 02:32

tak se s Vami taky podelim o svoje prenadherne "PURE-DIY" ui, at vidite na cem hraju Very Happy Very Happy neni to nic svetovyho, ale naprosto mi to vyhovuje, ikdyz na tech screenech neni uplne vsechno sepnuty, bindy bych az tolik necheckoval, do pvp to vypada lehce jinak napr. z pohledu sham, mozna nejaky pvp pridam

pve - arcane mage - Gaderel - ui - icc25 trash po saurfangovi
Ogmos UI                                  Wowscrnshot052811171304.th

pve - aracne mage - Gaderel - ui - if dummy + focus
Ogmos UI                                  Wowscrnshot052911194051.th

kdyztak dejte vedet, co by jste pridali, zmenili a proc
Návrat hore Goto down
DESMiANA
Champion of Light
Champion of Light
DESMiANA

Počet príspevkov : 767

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyPo 30 máj 2011, 03:58

pekne,jednoduche.. len neviem preco mas vytiahnutych aj petov,to ani ja za shamana myslim nemam (s hanbou priznavam Sad Very Happy ) ale inac je to pekne Smile a obrovsky dmg meter mas,sak furt si prvy,staci ked mas prvych 5 miest vytiahnutych podla mna Very Happy

edit: a este sa chcem spytat ze to co za addon ti ukazuje to "2 hits,2crits" ?Smile
Návrat hore Goto down
Lamer
Veteran
Veteran
Lamer

Počet príspevkov : 172

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyPo 30 máj 2011, 04:53

Pekné ui,chválim,až na ten dmg meter mno,napríklad čo keď zakrýva moba ktorého potrebuješ dmgovať? potočíš kameru? zase prídeš o výhlad na druhú stranu,viď lady deathwhisper) pokial to máš nejak hiden/moved počas encountra v tom prípade v pohode,btw,tá gulička a tie kraviny nad postavou? power auras? máš k tomu nejaké textúry? sem snimimi)
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

Počet príspevkov : 294

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyPo 30 máj 2011, 05:23

presne take by som si spravil keby som mohol hrat na takom velkom rozliseni Smile lepsie tak jednoduche UI som nevidel este xD

Desmiana napísal:

edit: a este sa chcem spytat ze to co za addon ti ukazuje to "2 hits,2crits" ?Smile
milk scrolling combat text ?
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyPo 30 máj 2011, 13:36

ten RECOUNT jsem tu mel jen na ukazku, normalne ho mam takhle viditelnej a velkej jen mimo cmbt, kdyz ho mam viditelnej i pri cmbtu tak ho zmensuju a davam ho dolu vedle threat metru, presne aby se tam nepletl Smile

ty procy okolo postavy, jsou klasicky textury z POWER AURAS, trosku prenastaveny, aby to vypadalo nejak rozumne

jinak k PETSframu mam ho, protoze buffuju i pety, ale vetsinou to delam globalnim intelem, ikdyz nevim presne jestli intel nejak vic boostne treba toho impa Very Happy navic jako healer by si to mela mit, kdyz je demoPET obcas zasadnejsi nez nejakej hrac Very Happy

jak psal pats je to MIK SCROLLING BATTLE TEXT - navic by tam mel videt healing a ready cd nad barama, kde mam spelly

btw jeste duration buff/debuff, ktery davam na target, jsou pod jeho ikonkou, ale to arcane nepotrebuje, je to videt u fire, myslim, ze ten xpearl docela v pohode zastoupi celej QUARTZ3, ikdyz to neni tak podrobny
Návrat hore Goto down
zastaph
Champion of Light
Champion of Light
zastaph

Počet príspevkov : 1019

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptyUt 31 máj 2011, 08:09

Velmi podobne mojmu UI. Zmenil by som texturu barov v XPerli, daj si FLAT ta tak nebije do oci, hento co mas je defaultna, ale mne sa nepaci, leskne sa prilis. Taktiez by som zmensil agro meter, staci ti vidiet tak max. 3 riadky, naco 10?
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  EmptySt 01 jún 2011, 20:16

tu barvu bych mohl zmenit, mam tam tusim nejaky ten perl2, protoze jsem na to byl driv zvykly, ikdyz s tou celopastelovou to asi vypada lip

ten threat metr jsem chtel mit vedle spell baru a kdybych ho mel uplne dole se 3 mistama tak bych ho poradne nevidel Razz takze jsem ho vytahnul tak nejak aby tam zapadnul a byl co nejlip videt
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ogmos UI    Ogmos UI                                  Empty

Návrat hore Goto down

Ogmos UI
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: UI + Guides-
Prejdi na: