Pikóó Hero
Počet príspevkov : 272 Join date : 23.07.2010
| Predmet: Re: wamer - druid feral/resto Št 17 marec 2011, 04:01 | |
| proti... demence sama o sobe, když jsme noobove tak si sem nedávej prihlášku... a jen děcko nadává do děcek. No myslím, že tu už nemáš šanci, možeš nás jít teď pomlouvat třeba do LMYC tam takové lidi berou hodně štěstí. | |
|
Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: wamer - druid feral/resto Št 17 marec 2011, 04:10 | |
| K tomuto neni co dodat. Chcem vediet kolko mas rokov, ak sa hambis, pisat nemusis. Trapi ta, kolko mam ja ? ...17 ...ANO SOM DECKO, este to neni 18-ka bohuzial, ale trufam sa povedat, ze sposob mojho vyjadrovanie a tvojho sa vyrazne lisi a ukazuje rozdiely v nasej inteligencii. Cukr mi ukradol slova z ust. Este len mozem dodat, ze ak by si bol u nas v guilde a takto arogantne by si sa spraval, dlho by si nevydrzal. Najprv sa vtieras, aky si skill a brain clovek, ale cim viac a viac komentov ti sem beha, tym viac a viac vystupuje na povrch tvoj pravy charakter. Nemam rad takych ludi ako si ty, ktory sa pchaju do r*** a potom ked to nevidi, ohovaraju a nadavaju. P.S.: Jarci alebo niekto Zamknite to, nech ostatni normalni ludia nemusia citat vylevy primitivizmu ! Peace and Love | |
|
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
| Predmet: Re: wamer - druid feral/resto Št 17 marec 2011, 04:23 | |
| Locked a presuvam do neprijatych.Dmnce | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: wamer - druid feral/resto | |
| |
|