1. Nick postavy : Pande
2. Class,Spec,Offspec : Paladin, Holy, Prot
3. Vase Gearscore 5266 holy pve, 4755 prot pve ... myslím, mám aj retri pve ale to je len do 4500 cca ... pvp gs tu asi nikoho nezaujíma : )
4. UI : Bary mám základné od Blizzardu, používam X-perl
iné adonny : Recount, DBM, Bagnon, EPGP, Gather, GC, MikScrollingBattleText
5. Talenty :
http://wow335.gamestool.net/paladint.php?503500520200130531005152215000000000000000000000000005230050000000000000000000Keby mal niekto nejaké výhrady, nechám si poradiť, zmena nieje problém
6. Guildy : Hral som tu ešte keď tu bolo TBC a odvtedy som bol vo viacerých, dôvody odchodu boli rôzne ... či už rozpad, leavnutím, alebo kickom za neaktivitu ( to sa už ale nebude opakovať ... bola tam asi ročna pauza od hry, v jednom kuse sa to hrať proste nedalo ) ... ale tie posledné boli LionName(stačí okúsiť a hne´d viete čo je to za guildu :/), LFG Legionars, Ex Inferis( to bola zväčša PvP to mi nejako nevyhovovalo) ... teraz som v Sylvanas Legion, trocha sa im snažím pomôcť ale je to ťažké.
Prečo práve do tejto guildy ? No z prvého pohľadu to vyzerá tak, že si chcem zrejme nahrabať gear ... no určite niesom prelietavý vták ktorý len zobe a nič nenechá, rád pomôžem keď viem nechám si poradiť a verím, že v guilde by som našiel uplatnenie ... wow hrám nejaký ten čas niečo už viem.
Tento char má možno negatívnu reklamu, ale každý má svoj názor ten mu neberiem, rád sa zapojím do konverzácie v Gchate, ako som písal som otvorený rôznym radám, rovnako pomôžem aj ja.
7. V raide vydržím nieje problém čas mám
... nenapadá ma už nič, keby boli nejaké otázky tak v hre som pravidelne každý deň, takmer celý deň : ) až na piatky večer ... a soboty doobedu :/