Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Prihlaska - Missflower

Goto down 
+2
Eddward
Choo
6 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Prihlaska - Missflower Empty
OdoslaťPredmet: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 01:03

1. Missflower
2. DK: Frost DW, Unholy , Frost tank
3. 5450 GS , 5200 tank
4. Talent strom

kód:
http://wow335.gamestool.net/deathknightt.php?0000000000000000000000000000320023503522030123000331013512302003050030000000000000000000

5. Cosmetic Wipes, Loch Modan Yacht club, Offline ... rad by si zaraidoval s klidem v dusi bez organizacnich problemu v gilde ktery uz mu tezce lezou na nervy

6. Si schopny vydrzat v raide 2 a viac hodin pokial sa nieco progresuje?
potom co clovek progresuje 60tkovej naxx 2 mesice 8 hodin denne ho tohle nedokaze rozhodit Razz
Návrat hore Goto down
Choo
Admin
Admin
Choo

Počet príspevkov : 206

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 05:17

Nwm vsichni sa boji vyadrit tak ja zacnu slysel jsem na tebe jen ty nejlepsi reference ale hold ted jsme sa v g schodli ze chceme stavet na jednom poradnem Main raidu.Ted se jedna jake mas cile mame 3 DK ktere by byli urco pred tebou zatim protoze je zname a odvadi nam dobre vykony v raidech.Vim ze jsi skill ale pises asi v nepravou dobu jedine co bysme ti zatim mohli nabidnout je tak TOC 25 TOGC 10 to by te asi neuspokojilo takze hold takto at vis jak si na tom.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 05:24

Sry, ale proti, DK je ted dost (spis vic nez dost), i kdyz skill mas, tak by ses nevesel do raidu.
Návrat hore Goto down
Eddward
Admin
Admin
Eddward

Počet príspevkov : 174

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 06:02

PROTI pred ICC sa sem tlacit a predtym mat este keci...
Návrat hore Goto down
Ogmos
Veteran
Veteran
Ogmos

Počet príspevkov : 145

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 06:16

nevim jak je to ted presne se situaci v guilde, asi budeme moudrejsi po vikendu, ale co si Missflowera pamatuju z Cosmetic Wipes za dob Ulduaru, tak podle me nejlepsi pve DK u hordy, ikdyz je fakt, ze dk je dost (Ebolka kazdy main na stridacce, ale druhej togc byl 1 a treba mage mainu je o dost vic a porad se dobiraj), takze jestli ma nekdo sanci se nekam vys dostat, tak z lidi, co byli dobrany za poslednich par mesicu je to miss podle me, ale rikam prvni nutno vyresit o vikendu TOGC, do budoucna ICC, situaci v guilde a podle toho pak prijimat lidi..
pro me ZA
Návrat hore Goto down
deamia
Nováčik

Počet príspevkov : 31

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 07:00

Som za to aby sa dala sanca.
Prinajmensom preto aby sa skuseny dk nedostal do nejakej inej guildy ktora by nas mohla ohrozit v progrese.
K talentom preco 3 body v Blood-caked blade, ktory uz asi rok funguje len spolovice nezvysuje dmg za disease?
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 15:55

Takze neviem ako si to predstavujes najpr sa nam vymievas na lfg a same kecy a teraz sa hlasis do guildy ? Vypocitavost na ICC ? Alebo si myslis ze tak rychlo zabudame ??. Mozes byt top DK ak mas pristup jak Tukann ze ja som pan a kazdy okolo mna je curak takeho nepotrebujeme ale ja som zato aby guilda isla hore a nabrat kvalitu je len v prospech nas vsetkych.

A odporucaju ta vsetci hordaci co presli takze ja som nerozhodnuty najpr sa bude musiet vyriesit situacia s DK je teraz taka ze mame kvalitnych ludi ktory maju zaujem takze je to dost komplikovane . Ja sa vyjadrim az po vikende po dohovore s oficermi.

PS : by ma zaujimal dovod tvojho odchodu z offline , lebo ak cakas ze tu je menej ludi tak nato zabudni.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptyPi 31 december 2010, 22:38

do nedele to nema cenu resit, pak se uvidi
Návrat hore Goto down
Deumos
Veteran
Veteran
Deumos

Počet príspevkov : 118

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptySo 01 január 2011, 04:12

Ked verejne ohovaral guildu, tak musim byt proti prijatiu.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptySo 01 január 2011, 05:15

Deumos napísal:
Ked verejne ohovaral guildu, tak musim byt proti prijatiu.

je rozdil mezi gildou a jedincem Smile
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptySo 01 január 2011, 12:44

Jedincom ? este tu ides aj osierat ? PROTI .
Návrat hore Goto down
Choo
Admin
Admin
Choo

Počet príspevkov : 206

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower EmptySo 01 január 2011, 19:28

Nic konec temy proste Proti.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prihlaska - Missflower   Prihlaska - Missflower Empty

Návrat hore Goto down

Prihlaska - Missflower
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» PRIHLASKA - SAW
» prihlaska :)
» prihlaska
» prihláška
» Prihlaska DK

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: