| Prihlaska - Missflower | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 01:03 | |
| |
|
| |
Choo Admin
Počet príspevkov : 206 Join date : 18.09.2010 Age : 35 Bydlisko : Anfield Road
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 05:17 | |
| Nwm vsichni sa boji vyadrit tak ja zacnu slysel jsem na tebe jen ty nejlepsi reference ale hold ted jsme sa v g schodli ze chceme stavet na jednom poradnem Main raidu.Ted se jedna jake mas cile mame 3 DK ktere by byli urco pred tebou zatim protoze je zname a odvadi nam dobre vykony v raidech.Vim ze jsi skill ale pises asi v nepravou dobu jedine co bysme ti zatim mohli nabidnout je tak TOC 25 TOGC 10 to by te asi neuspokojilo takze hold takto at vis jak si na tom. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 05:24 | |
| Sry, ale proti, DK je ted dost (spis vic nez dost), i kdyz skill mas, tak by ses nevesel do raidu. |
|
| |
Eddward Admin
Počet príspevkov : 174 Join date : 26.07.2010 Bydlisko : Košice-KS
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 06:02 | |
| PROTI pred ICC sa sem tlacit a predtym mat este keci... | |
|
| |
Ogmos Veteran
Počet príspevkov : 145 Join date : 25.10.2010 Age : 26 Bydlisko : p.r.a.h.a.
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 06:16 | |
| nevim jak je to ted presne se situaci v guilde, asi budeme moudrejsi po vikendu, ale co si Missflowera pamatuju z Cosmetic Wipes za dob Ulduaru, tak podle me nejlepsi pve DK u hordy, ikdyz je fakt, ze dk je dost (Ebolka kazdy main na stridacce, ale druhej togc byl 1 a treba mage mainu je o dost vic a porad se dobiraj), takze jestli ma nekdo sanci se nekam vys dostat, tak z lidi, co byli dobrany za poslednich par mesicu je to miss podle me, ale rikam prvni nutno vyresit o vikendu TOGC, do budoucna ICC, situaci v guilde a podle toho pak prijimat lidi.. pro me ZA | |
|
| |
deamia Nováčik
Počet príspevkov : 31 Join date : 25.07.2010
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 07:00 | |
| Som za to aby sa dala sanca. Prinajmensom preto aby sa skuseny dk nedostal do nejakej inej guildy ktora by nas mohla ohrozit v progrese. K talentom preco 3 body v Blood-caked blade, ktory uz asi rok funguje len spolovice nezvysuje dmg za disease?
| |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 15:55 | |
| Takze neviem ako si to predstavujes najpr sa nam vymievas na lfg a same kecy a teraz sa hlasis do guildy ? Vypocitavost na ICC ? Alebo si myslis ze tak rychlo zabudame ??. Mozes byt top DK ak mas pristup jak Tukann ze ja som pan a kazdy okolo mna je curak takeho nepotrebujeme ale ja som zato aby guilda isla hore a nabrat kvalitu je len v prospech nas vsetkych.
A odporucaju ta vsetci hordaci co presli takze ja som nerozhodnuty najpr sa bude musiet vyriesit situacia s DK je teraz taka ze mame kvalitnych ludi ktory maju zaujem takze je to dost komplikovane . Ja sa vyjadrim az po vikende po dohovore s oficermi.
PS : by ma zaujimal dovod tvojho odchodu z offline , lebo ak cakas ze tu je menej ludi tak nato zabudni. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower Pi 31 december 2010, 22:38 | |
| do nedele to nema cenu resit, pak se uvidi |
|
| |
Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower So 01 január 2011, 04:12 | |
| Ked verejne ohovaral guildu, tak musim byt proti prijatiu. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower So 01 január 2011, 05:15 | |
| - Deumos napísal:
- Ked verejne ohovaral guildu, tak musim byt proti prijatiu.
je rozdil mezi gildou a jedincem |
|
| |
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower So 01 január 2011, 12:44 | |
| Jedincom ? este tu ides aj osierat ? PROTI . | |
|
| |
Choo Admin
Počet príspevkov : 206 Join date : 18.09.2010 Age : 35 Bydlisko : Anfield Road
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower So 01 január 2011, 19:28 | |
| Nic konec temy proste Proti. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Prihlaska - Missflower | |