Nazdar :-)
mal by som záujem pridať s k Vám podla mna k jednej z najlepších gild u alikov, a čo sa jedná skillu hráčov. Nakoľko som si o Vás dlhšiu dobu zisťoval info a podobne. Momentálne som členom SGC.
Nick : Stabilo
Class: lvl 80 fury warrior
GS: 5307
Fury talent built: (edit)
http://wow335.gamestool.net/warriort.php?3400300023300000000000000000000305050101505310250120501251000000000000000000000000000Momentálne mam len zameranie na dmg . Mám nejaký skill aj ako tank ale nezameral som sa momentálne na tento offspec.
Mám 22 rokov. Wowko hrám od čias ked ešte Molten core bol epický dung a myslím že tie časy si ľudia dosť pametajú. Hral som na par serveroch potom prišla nejaká ročná pauza (maturita + podobné veci). Asi pred rokom cca som sa znovu vrátil k wow so zameraním na warriora. Proste je to môj class, za ktorý budem vždy hrať :-).
Ako som už uviedol som momentálne v gilde SGC siel som tam zo zameraním chodiť a progresovať zo začiatku normal a neskor HC raids . V súčasnej dobe je situácia v tejto gilde dosť zlá, nakoľko odchádza dosť kvalitných ľudí a je tu problém zložiť aj HC. Proste nastáva neochota a ked to tak môžem nazvať diktatúra zo strany guma.
Takže nasledujem gildaka s nickom Pocco , ktorý je už myslím u Vás.
Prečo práve k Vám ? Tak ako som už uviedol zlá situácia. Ďalšia vec zopár kamosov prechádza k Vám. Proste som típek , ktorý sa ešte chce viacej k tejto klase priučiť a nechať si poradiť od vasích skusených fury warov na zvýsenie dps a hlavne byť prínosom v raidoch :-)
Takže dúfam že Vás prihláška zaujala a dáte mi šancu vstúpiť k Vám.
S pozdravom Stabilko