1. Nick postavy(must be 80)
Sonixx
2. Class,Spec,Offspec
Main --> Retri
3. Vase Gearscore 5200+ podmienka
No sem čerstve vyexpená 80tka ovšem eq pro me neni problem, jelikož ssem in game každej den a jelikož mam u Hordy 3x 80 takže vim jak se hraje a kam pro co jít..
4. Screenshot vasho ui
http://yfrog.com/gh52593131pA co se týče mího UI neni moc hezký, ale mam Wow myšku takže ani nepotřebuju toho mít moc u sebe, jelikož využívam většinu z tech 15ti tlačítek na myšce
5. Talent strom
http://wow335.gamestool.net/paladint.php?0505000000000000000000000005000000000000000000000000052320502033313221332313316. Predchadzajuce Guildy + dovod preco chcete k nam ist?
Mno co se týče guild tak only u Hordy sem byl v G.. a byl sem jenom v jedné jedine kde sem začínal a to Horde Legion. No progresovali sme SSC, SWP, BT, Hyjal atd.. pozdeji sem většinu raidu dělal já.. na Wotlku Naxx.. UD.. ToC 10/15 bohužel HCčka sem ještě nedal, jelikož naše guilda už neni to co byla na TBC.. mno jinak teda u hordy mam retri pala kterýho mam od doby co hraju wowko.. nick Gellei.. nekdo ste ho určo už museli videt když je rele.. s nim chodim aj PvE, a taky sem asi naj r3 pal v guilde no..
no taky mam feral druida Agmun.. taky rele.. no proč bych chtěl k vám.? no protože ste asi NAJ guilda servru a hlavne u Ali.. vim že bych vám určo nezacláněl a lama taky určo nejsem.. taky u vás znam svýho kamaráda už z TBC pro vás známej jako Worent..
7. Si schopny vydrzat v raide 2 a viac hodin pokial sa nieco progresuje?
Mno co se týče raidu..
sem z HL vyscvičenej.. takže s časem určo nemam problemy ani wipovat..
Mno a co se týče mě samotnýho? Sem Čech a bydlim v Jižních Čechách..Studuju střední školu elektrotechnickou 3tím rokem... V Dubnu/Aprilu mi bude konečně 18
Sem zdravě sebevědomej a sranda je samozdřejmost.. Zájmy no WoWko samozdřejmě.. rád jezdim na kole a chodim do posilky.. a co se týče mího internetu, tak za poslední 4 roky mi nešel asi 24 hodin celkem
takže to je tak všechno co by vás mohlo zajímat, kdyžtak doplnim nebo in game mužete kdykoliv napsat mam VIp takže i na hordáky když tam budu...
No doufám že mě vezmete a snad jen co rychle naberu EQ Vám budu přínosem