1.)
nick postavy =
Longbeard2.)
class spec.=
elementaloff spec. = elemental PvP [ p
o dohode sem ochotnej sbirat resto eq na PvE,ale nerad bych se Relicovi fušoval do řemesla ]
3.)PvE GS = 5327 (vsecho item lvl = 248 nebo výše)
PvP GS vás asi moc nezajímá ale něco přes 5200+
-důkaz viz. obrázek níže
4.)
- kód:
-
http://yfrog.com/5dwowscrnshot120410164554j
5.)
- kód:
-
http://wow335.gamestool.net/shamant.php?55300015032133513223013510050500310000000000000000000000000000000000000000000000
6.)
Předcházející guildy: u Hordy: Metal warriors (GuM) -> Independent -> Lost Tribe -> Nox Militia (hodně dobrá parta lidí)
u Alliance: Champions of Light -> Moch Modan Yacht club (rozpad) -> Critical Error (obdoba LMYC a opět rozpad)
Jak určitě víte není to tak dávno co sem vás opustil a proto těžší pro mě bylo rozmýšlení jestli si troufnu sem znovu podat přihlášku.Abych pravdu řekl , mám pořád obavy,jestli už se na mě nebudete dívat malinko skrz prsty,když už sem vás jednou opustil (pro připomenutí - důvodem byla má časová omezenost)
Po nynějších zkušenostech s jinými guildami u Aliance sem ale dospěl k závěru,že opustit CHOL byla zlá volba.Naivně jsem si myslel,že natrefím na guildu,která bude vyhovovat mým požadavkům do mrtě ( u LMYC to téměř tka bylo,kdyby se nerozhádali).Proto se hlásím opět sem smířen s tím, že budu až ten několikátý elemental shaman v pořadí,co se dostane do těch nejdůležitějších dungeonů až v nejlépe druhých raidech a že může na nějaký realm first nějakého bose zapomenout. I tak se budu snažit supportovat raidy v dungu ze všech sil a zvyšovat nadále své DPS = haste + SP
A velmi bych ocenil,kdyby ste mi dali druhou a poslední šanci.
Co očekávám od CHOL: Určitě mě znáte tak asi tušíte, EQ je pro mě třešnička , chodím TOCka rád i s tím ,že vím že už mi nemá co padnout,takže např. mě v pohodě můžete vidět i na 10n nebo i 10 heroic a i když se časem omožná dočkám na 25ce trinketu z anuba,budu ji chodit dál. BAví mě poslouchat Dreadlola jak řeší seriozní bussines
,
Chooseho ,jak to má všechno zmáklí a je ideálním příkladem profi hráče, a žasnout nad tím jaký healy dokáže vykouzlit Relico s Motykou :-D
7.)
Asi pro vás to nejdůležitější:s časem to mám následovně (
Zarana může potvrdit že do GC se hlásím na raidy třeba i týden do předu a opravdu přijdu)
Přes týden o všednich dnech je škola, tzn. špatný ( můžu přes den max trochu kecat na g chatu , nebo dát rychlej TOC 10 a TOGC na náhodnej inv v guildě)
na důležité TOC 25 a snad i TOGC 25 víkendy víkendy a zase víkendy ( s tím ,že v neděli v 19:00 vypínám PC a děj se vůle boží, protože razím na privát směr Plzeň )
PS: Ten kdo to přečetl až sem ,klobouk dolu. ... A že pozdravuju
Dreadlola,Desmianku,Orfeuse (Thema) a ostatní + i ty klassy z Champions of Light ;-)