Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Vemete me do party?

Goto down 
4 posters

Vemete ma do fajn party?
ANO
Vemete me do party? I_vote_lcap0%Vemete me do party? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
NIE
Vemete me do party? I_vote_lcap100%Vemete me do party? I_vote_rcap
 100% [ 2 ]
Celkom hlasov : 2

Poll closed

AutorSpráva
Lamer
Veteran
Veteran
Lamer

Počet príspevkov : 172

Vemete me do party? Empty
OdoslaťPredmet: Vemete me do party?   Vemete me do party? EmptyPi 19 november 2010, 09:06

PVE Hunter nickem Monaa
Profesie LW a skining
Neviem ako chodi BM a MM co je do Raidu lepsi ale jsou to moje nej talenty takze dle toho jak co pude tak si vyberu
UI si urobim pres vikend
GS Neco kolem 4000
moje predchozi guildy VP, VOI, Darkness of alliance, chol, bylo nas pet, a k Vam chci jit protoze jsem se po delsi pauze prihlasil do hry a je u Vas dost mich kamaradu a vim ze chodite PVE ktere me bavi a progres mi nevadi, takze zustanu do noci v dungu...

neslo mi se prihlasit na svuj profil tak mi lamerkiller pucil svuj abych sem dal prihlasku, cimz mu za to dekuju a jsem rad ze i po pul roce co sme spolu moc nemluvili protoze jsem ve hre nebyl tak si me pamatuje a pomuze mi diky kamarate
Návrat hore Goto down
Pats
Hero
Hero
Pats

Počet príspevkov : 294

OdoslaťPredmet: RE: Vemete me do party?   Vemete me do party? EmptyPi 19 november 2010, 12:37

scratch sprav si poriadok v talentoch.. zisti co ti ide najlepsie a hlavne co ta najviac bavi ... zistuj to pri farmeni eq a skusaniu UI a neskor skus stastie znova.. Razz
proti
Návrat hore Goto down
Eddward
Admin
Admin
Eddward

Počet príspevkov : 174

OdoslaťPredmet: Re: Vemete me do party?   Vemete me do party? EmptySo 20 november 2010, 01:25

eq teraz nieje problem zohnat za par tyzdnov, UI by som zase nebral ako nejaku podmienku je to len nejaka ilustracia ci to neni nejaka lama, monaa je este z cias tbc taze nieco o tom mozno vie, no ale jak chcete sa rozhodnite...
Návrat hore Goto down
Choo
Admin
Admin
Choo

Počet príspevkov : 206

OdoslaťPredmet: Re: Vemete me do party?   Vemete me do party? EmptySo 20 november 2010, 20:19

Hmm mluvil jsem snim vypada celkem v poho videl bych to kdyz se trochu eq mimo G a pak poda prihlasku byl bych za pokud bude dostatecne aktivni. Eq na hunta se schani velmi rychle takze v tomto by nemel byt problem otazka je uz pak skill a rotace ale kdysi ho mel takze by nemel byt problem uvidime
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vemete me do party?   Vemete me do party? Empty

Návrat hore Goto down

Vemete me do party?
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: