Champions of Light - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Momentalne uz guilda nie je aktivna.

DomovDomov  GalleryGallery  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

přihláška-Oskarr

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 07:54

1.Oskarr
2.destruction warlock
2.5300+ gs
3.http://yfrog.com/76oskarrj UI
4.no spiš bych řekl že loch modan yach club... odešel jsem proto že si tam pak každej dělal co chtěl... morálka nikde tak sem leavnul pro podrobnosti /w oskarr jinak proč chci k vám ? myslím si že jste dobře organizovaná guilda s hodně kvalitníma lidma Smile)
5.nemůžu najít
talent calculator nemůžu nikde vygooglovat Sad
6. jsem schopný vydržet i 5 hodit v raidu a progresovat
počítám že se nedostanu i do main raidu ale byl bych rád doplnil i když by někdo chybel nebo do 4tého 5tého raidu
práce mi toho ted taky moc nedovolí ale myslím že když mám volno progresem nepohrdnu
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

Počet príspevkov : 206

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 08:15

sa vobec nehambis sem pisat prihlasku ? ...ty co si hovoril: "Do Chol NIKDY" ?? a plno dalsich reci ? ...teba tu nechcem ani keby si mal za to zaplatit PROTI
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 08:20

Relico napísal:
sa vobec nehambis sem pisat prihlasku ? ...ty co si hovoril: "Do Chol NIKDY" ?? a plno dalsich reci ? ...teba tu nechcem ani keby si mal za to zaplatit PROTI
do chol nikdy to si slyšel kde ?Smile
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 09:20

bolo to trosku davnejsie, pri otvarani ToC ....ale keci si mal aj predtym
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 09:31

Relico napísal:
bolo to trosku davnejsie, pri otvarani ToC ....ale keci si mal aj predtym
lžeš Smile
Návrat hore Goto down
Choo
Admin
Admin
Choo

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 09:45

Hmm Oskara znam a jako jeden z mala nemel praveze nikdy nejake kecy kdysi jsem slysel furt oskar sem oskar tam myslel jsem si ze je to prciho nejaky velky zastupce a bude met ty blbe arogatni kecy jak prci mluvil jsem snim par krat na vt a prisel mi v klidu ja bych mu sanci dal nejaku jen na test podle toho jak sa bude chovat ale ked ma presvedcite ze ne tak to tak bude
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 09:51

ja o nom viem svoje, vediet ze to takto bude robim screeny, lockov podla mna mame dost a 1 nas nevytrhne, co som dnes cital g chat viac ludi ho tu nechce (nebudem menovat) ja ho proste Proti ... a treba sa postarat o to, aby sa sem vyjadrovalo viac ludi, lebo je nas asi 5-6, ktory pravidelne nieco piseme k prihlaskam co je z naseho poctu veelmi malo, takze to prijimanie niekedy vyzera ako vyzera
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 10:16

Relico napísal:
ja o nom viem svoje, vediet ze to takto bude robim screeny, lockov podla mna mame dost a 1 nas nevytrhne, co som dnes cital g chat viac ludi ho tu nechce (nebudem menovat) ja ho proste Proti ... a treba sa postarat o to, aby sa sem vyjadrovalo viac ludi, lebo je nas asi 5-6, ktory pravidelne nieco piseme k prihlaskam co je z naseho poctu veelmi malo, takze to prijimanie niekedy vyzera ako vyzera
tak napiš že bych ti bral trinkety Very Happy
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 10:20

lock a resto shaman potrebuju uplne rovnake itemy Smile ...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 10:22

Relico napísal:
lock a resto shaman potrebuju uplne rovnake itemy Smile ...
aha restaku Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 11:09

ale oskarr ... ja si rikal, kdy se ukazes ... Loch modan nakonec nejsou zas takova trida ... ve VoI ses neohral ani 48h na to jakes mel keci do zacatku ... ale abych neodbihal ... situace se ma tak ... do main, off i tretiho raidu je dlouhodobe pretlak ... cca kolem 10-15 pyzam kazdy raid s tim ze loci tvori vetsinou bezmala polovinu a stridacka by se ti asi nelibila ... (4-5 raid neni, nejsou tanci tongue )

edit: chtelo by to to naborove video na tanky :-)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 12:08

whitehoof napísal:
ale oskarr ... ja si rikal, kdy se ukazes ... Loch modan nakonec nejsou zas takova trida ... ve VoI ses neohral ani 48h na to jakes mel keci do zacatku ... ale abych neodbihal ... situace se ma tak ... do main, off i tretiho raidu je dlouhodobe pretlak ... cca kolem 10-15 pyzam kazdy raid s tim ze loci tvori vetsinou bezmala polovinu a stridacka by se ti asi nelibila ... (4-5 raid neni, nejsou tanci tongue )

edit: chtelo by to to naborove video na tanky :-)
jen a bych te uvedl na spravnou miru loch modan yacht club zakladal najlon a ja btw voi sem leavul s tim ze sem vedel ze to tam nebude zadna slava ja hledam neco vic... myslim v letech kterych sem ja se nechci srat ulduar chtel bych tocit jen tocko ulduar bych rad pokud by byl open all ale kdo ne Smile rad bych točil ty nejvic hard instance vím že na to equip i dmg jako destro warlock mam vim ze ted uz to lidi netoci ale myslim ze u vas by s tim vasi warlockove nevytocili vic jak ja to same vim ze bych nedal je v tom hybridu proto pisu chtel bych do nejakyho 4_5 raidu jen ff btw destro locka hraju od tbc
Návrat hore Goto down
Alpacinosvk
Hero
Hero
Alpacinosvk

Počet príspevkov : 350

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 12:20

Rozhodne ho nechcem v guilde absolutne PROTI . dufam ze sa o jeho prijati ani nebude uvazovat .
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 12:42

Alpacinosvk napísal:
Rozhodne ho nechcem v guilde absolutne PROTI . dufam ze sa o jeho prijati ani nebude uvazovat .
kolik mas odehrano na anthorii played ze se tu vubec snazis rozhodovat o mem vstupu do chol nebo ne ty bazante
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 12:56

Warlockov by sme mali radšej rozdávať inším guildám ako brať ďalších. Pre teba bude lepšie zostať v LMYC alebo skúsiť ordo kde by si mal väčšie príležitosti si zaraidovať. Ako tu už bolo zmieňované, máme 3 raidy v ktorých je stále silný pretlak a veľa veľmi dobrých hráčov sa do raidu ani nezmestí.

BTW taká menšia rada ak si budeš písať prihlášku aj niekde inam - Neobúvaj sa zbytočne do hráčov ktorých ani nepoznáš a ktorý by kľudne teba mohli nazvať "bažantom".. nerobí ti to dobré meno.

Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 13:05

Pyrot napísal:
Warlockov by sme mali radšej rozdávať inším guildám ako brať ďalších. Pre teba bude lepšie zostať v LMYC alebo skúsiť ordo kde by si mal väčšie príležitosti si zaraidovať. Ako tu už bolo zmieňované, máme 3 raidy v ktorých je stále silný pretlak a veľa veľmi dobrých hráčov sa do raidu ani nezmestí.

BTW taká menšia rada ak si budeš jen sem chtěl skusitpísať prihlášku aj niekde inam - Neobúvaj sa zbytočne do hráčov ktorých ani nepoznáš a ktorý by kľudne teba mohli nazvať "bažantom".. nerobí ti to dobré meno.

když to tak řešíš je pro tebe wow koukám favoritem ja char prodám a končím s wowkem jen sem chtět co mi tu reknete ale jinak at se vám daří a hodně piv čus
Návrat hore Goto down
Relico
Veteran
Veteran

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptyPi 05 november 2010, 22:49

prehodit do NEPRIJATY ....
Návrat hore Goto down
Jarci
Admin
Admin
Jarci

Počet príspevkov : 492

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr EmptySo 06 november 2010, 00:09

Neprijaty - presuvam
Návrat hore Goto down
http://chol.omgforum.net
Sponsored content

přihláška-Oskarr Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška-Oskarr   přihláška-Oskarr Empty

Návrat hore Goto down

přihláška-Oskarr
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihláška
» PRIHLASKA
» prihlaska
» Prihlaska
» PRIHLASKA - SAW

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Champions of Light - forum :: Neprijatí-
Prejdi na: