Momentalne uz guilda nie je aktivna. |
|
| Prihlaska Havranik | |
| | Autor | Správa |
---|
Alpacinosvk Hero
Počet príspevkov : 350 Join date : 24.08.2010 Age : 33 Bydlisko : Furca, Kosice Ghetto
| Predmet: Prihlaska Havranik Pi 22 október 2010, 00:48 | |
| Podla mojho nazoru resto sham sa hodi. Predsa stale mame altou v 25. Cize je tam nejaka rezerva + by to mohol byt pekny prinos aj na toc10 HC. Teda ja som ZA ale talenty a UI je momi moj obor k tomu sa vyjadria kompetentny:) ale zakaldne addony tam su tak problem by nemal byt . | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Pi 22 október 2010, 01:56 | |
| k tym talentom na pve: Convection by som dal 5 bodov, do Elemental warding by som nedaval vobec nic, v resto dat 5x do Thundering strikes a improved ghost wolf a improved shields su ti tiez na prd. ale inac v pohode som ZA |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Pi 22 október 2010, 05:52 | |
| Talenty editnute ,aj v hre aj v prihlaske ) thx za radu :-) |
| | | Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Ne 24 október 2010, 03:39 | |
| ele talenty vpohode, mozno 3 body zo shokov by som dal do pushbacku a resto talenty nejak nevidim, tie by som rad pozrel ....s gs to na 25 main raid uricte neni ani na HC (25) ale do 2/3 raidu uricte, este tie resto tal. a som vcelku za | |
| | | Deumos Veteran
Počet príspevkov : 118 Join date : 21.07.2010 Age : 39 Bydlisko : near Nitra
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Ne 24 október 2010, 04:00 | |
| Vyzera celkom v poho a shamov tak vela este nemame , uvidime ako sa vyvinie. Ja som ZA | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Št 28 október 2010, 04:09 | |
| Hj ,už je tomu týždeň od toho ,čo som sem hodil prihlášku. Vím rozhodnúť sa o tom či daného človeka prijať do guild alebo nie si žiada čas ,ale nemohol by mi sem pls niekto pisnuť ,že ako som na tom ,resp. kto sa ešte musí vyjadriť aby padol verdikt ,aby som ich aspoň keď tak mohol požiadať o to aby sa pokúsili vyjadriť? |
| | | Relico Veteran
Počet príspevkov : 206 Join date : 26.07.2010
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Št 28 október 2010, 08:33 | |
| no mas 4x ANO a z toho su (sme) dvaja top guildy shamani , ak by mal niekto nejaku pripomienku, tak napise...... mi napis ingame | |
| | | jaiin Veteran
Počet príspevkov : 229 Join date : 24.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Pezinok
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik Št 28 október 2010, 21:20 | |
| Vidim ze je uzavrete tak hadzem medzi prijatich... | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Prihlaska Havranik | |
| |
| | | | Prihlaska Havranik | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|