Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
Predmet: Re: Rap , Hip Hop St 12 január 2011, 08:29
Lamer myslím, že tá otázka, či to počúva alebo nie, je nemiestna a zbytočná Nie sú to prvoplánové pesničky a bežný "wannabe gangsta popdisco repa" čo za rap považuje Mc Vrabca a Mokrú Čiaru (teda Modrú žiaru) nemá velmi šancu pochytiť takže áno, Pats to počúva a ja som len rada nie že by som sa tým niekde prezentovala že taketo počúvam ale už to nejaky ten rôčik-dva (alebo teda 5-6 ) hrá v mojich iPodoch a iPhonoch ale samozrejme nie len sk/cz..
a btw to Pravda Bolí som na youtobe zavesila ja!! 12turbo12 xD pekne pekne
a pats.. brutalne tracky všetky patria medzi moje oblubene a počuvaj toto :
Lamer Veteran
Počet príspevkov : 172 Join date : 14.09.2010 Bydlisko : Banská Bystrica
Predmet: Re: Rap , Hip Hop St 12 január 2011, 10:25
Kto sa nepýta,nedozvie sa ! osobne som si myslel že pats fičí na davidovi guetovi a tak xD
Pats Hero
Počet príspevkov : 294 Join date : 31.07.2010
Predmet: RE St 12 január 2011, 10:51
lol ze turbo :DDD hej ta je tiez dobra.. cele albumy z tich co som tu postol maju daco do seba ... ale pravda ze taketo skladby ma furt viac dostanu ako take šalalalaj (ktory mi aj tak mesiac hral v hlave )
lamer pocuvam vsetko.. 11 marca je napr. v kosiciach kabat kde sa chytam aj ked som na nich uz bol v banskej bystrici a taky jak guetta.. tiez si sem tam vypocujem, ale citit z neho ze to nerobi on.. ze za nim (a takymi ako je on) stoja PR agentury a su to produkty tucta ludi a on je len "obal"..model.. a to nehrozi zeby som na takom dacom "fical" :p
Pats Hero
Predmet: RE Pi 14 január 2011, 01:46
sice hudba moc rap/hip hop neni ale ucinkujuci j, so ...
a kto by este nepoznal PATS LIFE
DESMiANA Champion of Light
Počet príspevkov : 767 Join date : 28.09.2010 Age : 33 Bydlisko : Brno / Senica-Kunov
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Pi 14 január 2011, 01:53
fokin džordžs vajdeo,to SDA pats dokonca sa mi tam mihla kamaratka! a btw Karol Zajac byva o ulicu dalej odo mna som ho stretavala na zastavke v Bratislave pri mojom dome
Pats Hero
Predmet: RE Pi 14 január 2011, 02:08
hee tu v KE ked pred 5-6 rokmi otvarali pobocku SDA tak sme tam chodili pozerat treningy (sme tam boli pomaly castejsie jak ti co si to platili a chodili tam cvicit) nakonec sme sa aj par krat pridali ked sme mali vypito :DDD a raz dosiel laci aj s ančou pozret som sa snimi rozpraval... sa ma pytal ze jak sa mi to paci a flipy vpici som bol z toho vtedy to este neboli ani taky slavny, ani ten klip s wichom nemali aa Zajac je pan, videla si to laciho dvd Cesta tanecnika ci jak sa to volalo.. ?
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Ne 23 január 2011, 10:15
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Ne 23 január 2011, 10:21
Nwm jestli je to patří přímo sem tak se kdyžtak někdo vyjádřete at vim jestli to tu mám nechat nebo přesunout do daného topicu
Pats Hero
Predmet: RE Št 03 február 2011, 03:03
fu na co som narazil... este ked som nevedel ze daco take jak rap/hip hop existuje .. tieto som pocuval
Jarci Admin
Počet príspevkov : 492 Join date : 21.07.2010 Age : 32
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 03 február 2011, 04:24
co nato poviete?
Predmet: Re: Rap , Hip Hop St 09 február 2011, 14:00
ok no,tak sa mi s tou pesničkou uz aj sniva samozrejme vdaka mojmu Patsovi.. our fejvrit! muck <3 xD
a este mala poznamocka k tomu tvojmu postu Patsik,to Preco places je nejaky hardkor shit nahrany v detskej izbe od nejakeho no name rappera trapera ale v ziadnom pripade nie H16! takychto fejkov je na scene a youtube asi milion tristo ale snaha bola! a Byt ci nebyt bola jedna z prvych pesniciek co som od nich pocula a tiez aj S vlkmi zijem s vlkmi vyjem.. si pamatam jak som si na tom ficala ked som cestovala na lyziarsky asi v roku 05-06
Pats Hero
Predmet: RE Št 10 február 2011, 02:08
:-* lajk lajk lajk hej ja viem ze to neni jedna švestka ale nic to nemeni na tom ze sa mi to lubi je to disharmonia .. čisty andrgraund more ale okrem toho pueco puaces ma ziadna pesnicka nejak od nich .. hm .. neoslovila :p ukazka : celkom nuda, vacsinou same klišé
ked uz "košicky patriot" tak real oldskul ktorych aj sam pan Patrik Vrbovsky pocuval - Rap Steady Crew (napr. skit Miro Stylo z albumu Bengoro je "prespievane" origo RSC - To Je Moj Život)
okrem par pokusov Japrodukcie je v KE rap mrtvy
a to byt ci nebyt u mna nebola jedna z prvych pesniciek ale fakt ze prva.. moj mp3 player obsahoval - kabat, guns n' roses, ac cd, ine kafe, a byt ci nebyt s vlkmi zijem.. tywe tak to pocuval kazdy.. aj ti najvacsi jebkovia co vkuse len picovali (aj dodnes picuju) na tuto hudbu.. tak uznali kvalitku .. a v skole ficalo z vecovho alba Dobre Rano este Na Horach, hlavne v lete ked sme chodili na vylety sme si to vsade pospevovali presne 2005+ roky
vsetci sa tesia na disko wuaa
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 02:29
chachachachacha normalne som sa zasmiala ale nahodou ta piesen o Kosiach je fajn.. len som ju vypla asi po minute ked tam 4x v refrene zopakovali Kosice Kosice btw ja uz musim do tych Kosic dojst ale obavam sa ze ked tam dojdem tak sa nezastavim kolko ludi tam budem chciet ist kuknut.. eeenyuej, ja som zacala s takymito vecami v lete 2004? tak nejak.. To si pamatam jak sme so susedmi na dvore sedeli a jedna kamoska tam pustala Kontrafakt to ze Podjeb Hu a ja som si vtedy usi zakryvala kolko tam bolo nadaviek! a potom som hned utekala do obchodu si kupit CD (moje 1. a posledne originalne CD ktore som si v zivote kupila xD ) a mala by som ho dodnes kebyze si doma nevypeckujem Picu o mne vis a nepride moja mama a nezlomi mi to CD napolovicu tak som si to potom napalila od druhej kamosky a pocuvala tajne jaaaj to boli casy a hlavne som sa s tym nikde nikdy nechvastala len potom ked asi o dva roky to prislo akoze do mooody a ked z toho spravili taku nechutnu komercnu sracku ludia ako MC Vrabec a Modra Ziara... som sa za to zacala uplne hanbit.. a teraz to pocuvam lebo mi tie texty nieco hovoria,vacsinou zo zivota a uz neriesim takych tych malych barov gangstrov co si daju na hlavu kybel a potkynaju sa o tie siroke gate hlavne pokial sa s tym nepriznam,nikdy by to o mne nikdy nepovedal
toto som pocuvala ked som mala zle obdobie
btw k tomu Vladisovi.. podla mna patri k spicke na scene, urcite lepsie dava ako Otecko (hoci si myslim ze H16>2H+ ) ale toho chuja Otecka neznasam takze..
no.. a ked nejde karta a vsetko je to nahovno tak si pustam toto btw sak aha jak sa tam ten Otecko trase,boze neznasam ho ale Majk Spirit je druhy naj na Slovensku podla mojho nazoru mozno ho predbehne Ego ked vyda solovku ale zatial je to takto!
Pats Hero
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 03:30
rofl xDDD a ja som si myslel ze len kvoli mne by si prisla ked uz o kosiciach tak jedine
a 00:32 mojeee jazierkoo <3333
tiez som sa k rapu nepriznaval ale teraz ked sa ma spyta niekto tak poviem ze pocuvam vsetko.. nerozlisujem hudbu podla zanrov ale podla kvality ked ce nieco konkretnejsie poviem majk spyrit, delik, supa a bud nema ani páru co to je alebo to tiez pocuva a uzna.. par ludi co som sa s nimi nejak hlbšie bavil o hudbe mi neverilo ze co pocuvam.. furt mi typli rock a tak.. a este ked povim ze sa mi paci rnb.. sa chytaju za hlavu
a vladis .. mne to pride akoby nemal cas to robit poriadne abo coo (ne len on ale aj par inych).. je dobry ale daco mi tam furt chyba.. nvm nenamotam sa nanho tak jak na MR, šajsa, čisteho abo aj KF...
aaa toto mam jak zvonenie na mobile - od 00:36 imma nasty guy, dont ask me why, just ask me how and i'll show you proud
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 03:43
To čo mi rap dal, mi Hornád vzal
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 04:54
a tak vies Pats ze hlavne kvoli tebe by som dosla a potom by sme sli pozriet Alpacina a potom by som sla kuknut ludi este od hordy co tam byvaju a ja ich poznam ale ty si hlavny ofc <333 xDD sak mozni v lete seriozne pridem ale nemam tam kde prespat lebo pochybujem ze to stihnem za jeden den tak ked mi tam vybavis nejaky hotel...
ja tiez pocuvam vselico okrem metalu a tekkkna lebo to mi nic nehovori,metal je taka super hudba na podrezanie zil a drogy nie su moj konicek takze techno tiez vypadava a ty pocuvas rnb juj ty si sladky XD
btw co mate vsetci s tym MC zlobom? :DD
btw2: phenix ked uz si sem postol hentu piačovinu tak treba dodať aj ten original Ego tu bol este ultra krasny chlapec,teraz mu narastli vlasy tak ked ho stretnem asi ho ostriham
rytmus 2000 (asi v tom roku je ta pesnicka ne? )
rytmus 2011
--> najdi 5 rozdielov XDD
Rydder Nováčik
Počet príspevkov : 28 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Nitra čermanska stoka
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 09:20
Delik - Otázky
Rest & DJ Fatte - Kuřivoj Vysajbong
Rest & DJ Fatte - Blíž k mýmu pivu Ft. Idea
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 10 február 2011, 23:24
Desmiana napísal:
ja tiez pocuvam vselico okrem metalu a tekkkna lebo to mi nic nehovori,metal je taka super hudba na podrezanie zil
-10 desmi... Srsly? Toto si myslis ? No dobre... nejdem robit flame,.. kazdy vidi to pekne niekde inde .. Len tak,.. skus si ceknut pesnicky v topicu power/symphonic napr. House on a Hill .. ale nevermind o co sa tu snazim...
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Pi 11 február 2011, 00:17
Phenix napísal:
Desmiana napísal:
ja tiez pocuvam vselico okrem metalu a tekkkna lebo to mi nic nehovori,metal je taka super hudba na podrezanie zil
-10 desmi... Srsly? Toto si myslis ? No dobre... nejdem robit flame,.. kazdy vidi to pekne niekde inde .. Len tak,.. skus si ceknut pesnicky v topicu power/symphonic napr. House on a Hill .. ale nevermind o co sa tu snazim...
ano myslim si to. ale treba si najprv zadefinovat slovo "metal".. co znamena to slovicko pre mna a co pre teba.. pre mna to znamena styl ozzyho osbourna a nightwish,typkovia s dlhymi ciernymi mastnymi vlasmi a hustou bradou,celi v ciernom, ako vrieskaju do mikrofonu nezmyselne tony... to je pre mna metal. hentu pesnicku som si chcela pustit ale stahujem housa tak sa to dlho nacitava,tak to pustim neskor.. pustila som si ale prve tie tony a znelo to pekne hento pre mna ale neni metal to by som metalom ja ani nikdy nenazvala... tak isto ako rap je pre teba asi len o typkoch v sirokych gatoch s kyblami na hlave,pre mna je to tiez nieco ine a poznam kopu piesni a autorov ktori si uplne o niecom inom ako o komercii... a flame nerobis sak sa normalne rozpravame. hlavne poznala som vela ludi co mi ten metal znechutili a ked teraz na ulici vidim niekde nejakeho typickeho metlaka otvara sa mi nozik vo vacku.. ale ludia su rozny. rovnako aj styly. neda sa hadzat vsetko do jedneho vreca samozrejme ale to neznamena ze moja a tvoja definicia metalu je to iste. o ten styl sa nezaujimam,preto ani nemam mat prečo iny pohlad na vec howgh
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Pi 11 február 2011, 02:15
Nj, vsak ako vy mate v rape take komercne veci, za ktore sa normalny raperi hanbia, tak to je aj u nas, metal/rock pocuvam dlho, ale nemozem o sebe povedat to zeby som niekedy pocuval Iron maiden, Ozzyho, alebo podobne komercne sracky, kazda pesnicka to iste proste zakockovany komercny zaner... mozno taky metal poznas Ten tez neak nemusim, a ked vidim tie 12 rocne deti s trickami Iron Maiden ... A si nemysli ze ja teraz mam nieco proti rapu/hopu proste nemusim slovensku scenu, ako vazne, cest vynimkam ale fest to tu je o tom ako kde kto fetoval/jebal a kazdy do kazdeho naklada.. to je cisto moj pohlad Tez uz sa toho moc zmenilo a aj ked to nesledujem verim ze je vela ludi (aj co ste tu postovali som si nieco vypocul) co tu scenu robia lepsou - aj tie texty a hudba, niekde sa najde aj neaky nastroj nie len cisty beat Napr ti postnem co som kedysi pocuval ja a vobec sa zato nehanbim
Napr tato dalsia je take ospravedlnenie svojich detskych chyb a taka spoved.. proste je to pekne
Alebo napr.
A zeby ste nevraveli ze len rusacke
Rydder Nováčik
Počet príspevkov : 28 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Bydlisko : Nitra čermanska stoka
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Po 14 február 2011, 03:47
Gleb Schizofrenik
Pats Hero
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Št 24 február 2011, 10:01
eminemov storytelling v plnej sile
Predmet: Re: Rap , Hip Hop St 16 marec 2011, 13:23
geez ten eminemov storry telling som si este nekukla,az teraz to vidim! zajtra musim vypocut
toto je uber.. vzdy ked to pocujem naskakuje mi husia koza! extraterrestrial proste (ano dakujem hnusnemu magistrovi patsovi za napad xD muck )
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Ne 20 marec 2011, 09:14
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Rap , Hip Hop Ne 20 marec 2011, 09:19